yaşadıgım şehıre devasa bır akvaryum kurdurmak olurdur herkesın zıyaret edebılecegı bır yer
çok zengın olursanız yapacagınız ilk şey
Böyle çok zengin olmak gibi bir hayalimi yoktur.. Fakat isteyip de yapamadığım şeyler vardır. En azından Hayallerimi gerçekleştirdim.
Yapacağım ilk şey paracıklarımı doğru sayabilmek için para sayma makinesi almak olurdu Bi de güzel sesi var ki tırrrrrrt diye geçiyor paralar o sesin hastasıyım
Hiç düşünmemiştim. Ama herhalde önce bi kuaföre gider bakım yaptırırdım haftada bir. Ya da alışveriş yapardım biraz.
ilk yapacagim sey burayi satin almak olurdu sanirim :) burayi satin alip entry girme ucretlerini 50 katina cikarirdim :)
''Hiçbir şey yapmam hayatıma devam ederim.'' gibi bir cümle kuramam vallahi. 360 derece değişirdim çok net. Allah biliyor da vermiyor işte.
ailem ile birlikte upuzunnn bir tatile çıkmak
bir kere tekrar fakir olmamak için güvence altına alırım her şeyi. çünkü zirveye çıktıktan sonra inmek kötü olabilir. ama doğuştan zengin olanlar paranın değerini bilmiyorlar genelde. bir anda zengin olursam her yere para saçmam gibime geliyor. bol bol bağış yapardım. çünkü her şey paylaştıkça güzel.
Heralde önce güzel bi ev ve araba almak olur . Herkesin istediği şeylerin başında bunlar geliyor normal olarak